Isnin, 24 Julai 2017

Mini Stationery Giveaway by Mirzasyazwina

Assalamualaikum..korang tengah buat apa tu??jom kita luangkan masa untuk join giveaway dari blogger mirzasyazwina ni..

Klik banner untuk join

Tarikh tutup penyertaan ~ 5 August 2017

8 ulasan:

  1. All the best !

    Join too, mehlah singgahh2

    http://nonasani.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    BalasPadam
  2. datang dari segmen yang sama :) Good Luck

    BalasPadam
  3. hai. Pakcu bersiar-siar kat blog awak.

    BalasPadam
  4. good luck yea. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    BalasPadam
  5. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    BalasPadam
  6. Salam singgah dan follow sini :)

    Anda dijemput join segmen GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam